Het Wagenings Symfonie Orkest - Het Andere Koor

Programma seizoen 2023-2024 bekend!

Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Zowel spelplezier als niveau zijn belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van diverse conservatoria. 

Activiteiten van vele andere koren & orkesten in en rond Wageningen zijn te vinden onder de kop Ook Mooi!
dirigent - koorrepetitor - pianistde muzikale leiding(lees hier uitgebreid verder) 

Download uitslag enquete onder alle deelnemers in het seizoen 2022-2023

Deze enquete is opgesteld t.b.v. het VSB-fonds om de mening van alle deelnemers te horen omtrent de investeringen in het afgelopen seizoen ter verhoging van kwaliteit en enthousiasme en om richting te geven aan verdere ontwikkeling van koor en orkest.

(deze pdf is vrij toegankelijk voor belangstellenden)


Nieuwe koor- en orkestleden van harte welkom!
HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De repetities zijn altijd in het weekend, om de 2 tot 3 weken, met nadruk op het plezier van het samen muziek maken en het voortdurend verbeteren van het niveau van onze uitvoeringen (ook door het incidenteel inhuren van professionals om de gelederen van koor en/of orkest te versterken). De combinatie van koor en orkest is uniek! Waar wacht je nog op?