Lid worden

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken.De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties, het feit dat je meedoet in een semi-professioneel gezelschap, de centrale plaats waar gerepeteerd wordt en de combinatie koor + orkest: het zijn allemaal redenen om je op te geven als lid!

Lid worden? Stuur een e-mail met je gegevens naar info@hwsohak.nl en wij nemen contact met je op.

Liever eerst eens langskomen en sfeer proeven? Kom vrijblijvend naar een repetitie in Utrecht of Wageningen en spreek iemand aan. Stuur een mailtje naar info@hwsohak.nl voor een (voorlopige) lijst met repetitie-data en locaties.

Voorwaarden om lid te worden zijn er eigenlijk niet, wel vragen we je in het begin van het seizoen te laten horen hoe je zingt/speelt aan de hand van een korte stemtest (koor) of auditie (orkest).

De kosten van het jaarlidmaatschap worden elk seizoen opnieuw bepaald (op basis van de te verwachten uitgaven en subsidies). Daar zijn de kosten van het diner tijdens het repetitieweekend bij inbegrepen. Als ordegrootte kunnen we 150-190 euro aangeven.

Het fijnst is natuurlijk om lid te worden aan het begin van het seizoen - in september/oktober - om niet al teveel repetities te missen. Je kunt je echter het gehele jaar door opgeven.

Van elk concert wordt een opname gemaakt en op cd uitgebracht. Zo houd je aan het concert een blijvende herinnering.